Πότε η μετακίνηση εκπαιδευτικού χαρακτηρίζεται ως μετάθεση;

1. Εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολική μονάδα της Δ περιοχής του ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και επιθυμεί να εργασθεί με οργανική θέση σε σχολική μονάδα της Α περιοχής το ΠΥΣΔΕ Πιερίας πρέπει να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης.

2. Εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολική μονάδα της Δ περιοχής του ΠΥΣΔΕ Σερρών και επιθυμεί να εργασθεί σε σχολική μονάδα άλλης περιοχής του ΠΥΣΔΕ Σερρών πρέπει να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης.

3. Εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε σχολική μονάδα της Β Περιοχής του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου και επιθυμεί να εργασθεί σε άλλη σχολική μονάδα της ίδιας περιοχής του ιδίου ΠΥΣΔΕ πρέπει να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης. Η τοποθέτηση σε σχολική μονάδα της ίδιας περιοχής του ίδιου ΠΥΣΔΕ χαρακτηρίζεται ως βελτίωση.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχουμε μετάθεση και ο εκπαιδευτικός υποχρεούται να υπηρετήσει στην νέα σχολική μονάδα μετά την μετάθεση και την τοποθέτησή του είτε σε οργανική θέση είτε σε λειτουργικό κενό ένα έτος για να μπορεί να υποβάλλει το επόμενο έτος εφόσον το επιθυμεί αίτηση για μετάθεση.


| edit post

0 Reply to "Χαρακτηρισμός μετακίνησης εκπαιδευτικού ως μετάθεση"

  • Δημοσίευση σχολίου